Skip to main content
s01
s01
s04-uil.jpeg
s05-adelaar.jpeg
Inzicht creëren door overzicht.
Helder. Nauwkeurig.
Effectief.
s03-ijsvogel.jpeg
Onderscheidend met een persoonlijk, helder advies. Voor ondernemingen én particulieren.
s02-arend.jpeg
Een scherpe blik op uw jaarcijfers en optimale toepassing van de fiscale regels kan het verschil betekenen tussen bijbetalen en geld terugkrijgen...

Estate planning


Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw nalatenschap fiscaal zo gunstig mogelijk naar uw erfgenamen gaat? Wie zorgt er voor uw minderjarige kinderen als u onverhoopt iets overkomt? Wie behartigt uw belangen als u daartoe zelf niet meer in staat bent, bijvoorbeeld door dementie?


Stuk voor stuk vragen waarmee u niet dagelijks bezig zult zijn en die misschien ver weg lijken. Toch gaat het om belangrijke zaken die tijdig en goed geregeld zouden moeten worden. LEFF Advies formuleert graag samen met u het antwoord op deze en andere vragen.

U kunt hierbij onder meer denken aan

  • het opstellen van een schenkingsplan;
  • testamentadvies en -vergelijking;
  • het opstellen van een levenstestament.


Daarnaast kunnen we adviseren bij keuzes die gemaakt moeten worden bij een opengevallen nalatenschap. Bijvoorbeeld: uw partner is recent overleden en het testament voorziet in de mogelijkheid een rente af te spreken op de vordering die uw kinderen door het overlijden op u hebben. Is het in zo'n geval dan verstandig voor een hoge of juist voor een lage rente te kiezen?


LEFF Advies helpt u graag de juiste beslissingen te nemen!

 

LEFF Advies
Laan van Beek en Royen 40
3701 AK  ZeistT: 06 20 77 06 63


KvK: 72905883
btw: NL859281310B01