Skip to main content
s01
s01
s01
s01

Over LEFF Advies


Ingrid Brouwer
LEFF Advies is opgericht door Ingrid Brouwer. Opgegroeid in een accountantsgezin besluit ook zij 'het vak' in te gaan... Na de masteropleiding 'Fiscaal Recht' specialiseert zij zich verder door het volgen van de specialisatieopleiding 'Estate Planning' en de opleiding 'Financiële Planning' (van de Federatie Financiële Planners). Ingrid heeft jarenlange ervaring als fiscalist bij accountantskantoren en inmiddels is zij al meer dan 20 jaar ondernemer.

 

Paula Jansen
Paula heeft ruim 23 jaar gewerkt bij twee accountants- / belastingadvieskantoren, waar zij zich als fiscaal medewerker, door het volgen van verschillende opleidingen, met name kon specialiseren in de inkomsten- en erfbelasting. Vooral de toch vaak complexe situatie rondom de eigen-woningregeling en echtscheidingen doet zij vol enthousiasme.

 

LEFF Advies
LEFF Advies is een kleinschalig kantoor, waardoor er een persoonlijke benadering is en grote flexibiliteit. Wij zijn bovendien een erkend RB-kantoor, wat inhoudt dat we over relevante, actuele vakkennis beschikken en daarmee voldoen aan de kwaliteitsnormen van het Register Belastingadviseurs.


Graag vertellen we u meer over onze dienstverlening tijdens een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een afspraak is zo gemaakt!

 

 

LEFF Advies
Laan van Beek en Royen 40
3701 AK  ZeistT: 06 20 77 06 63


KvK: 72905883
btw: NL859281310B01